Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...
Introduceți un alt termen de căutare
Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...
Introduceți un alt termen de căutare
Inele de logodnă
The Light®
Diamant rotund în coroană, conceput pentru a-i maximiza strălucirea.
Descoperă
Fairytale®
Șapte pietre prețioase strălucitoare, care sporesc aspectul fantastic al inelului.
Descoperă
The Journey®
Asamblare minimalistă cu o piatră centrală care răspândește un milion de fascicule de lumină.
Descoperă
Share Your Love®
O bijuterie clasică, întinsă, conectată printr-o șină încrustă cu diamante.
Descoperă
This is Love®
Stil modern. Inele de tip Halo - piatra principală este învăluită în mici diamante strălucitoare.
Descoperă
Dream®
Trei pietre prețioase în partea de centru, unite de șina încrustată cu diamante.
Descoperă
Savicki Ring®
Simplitate și clasic. Piatra prețioasă minimalistă în coroană îi pune în valoare esența.
Descoperă
Pure®
Patru tăieturi, cinci pietre prețioase și patru culori ale celui mai nobil metal.
Descoperă
Inele cu expediere în 24 de ore Inele cu diamante Inele clasice Inele de aur Inele cu diamant negru
Bijuterii
Bijuterii de zi cu zi Bijuterii din aur Bijuterii cu diamante
Contact
Cont de utilizator
1.
2.
3.
Nunta într-o altă zi decât sâmbăta sau iarna
Închirierea unei săli de nunți într-o zi de vineri, duminică sau la mijlocul săptămânii costă de obicei mai puțin decât într-o zi de sâmbătă. În plus, sezonul nunților în Polonia durează din luna mai până la sfârșitul lunii septembrie, așa că, organizând nunta în lunile mai puțin aglomerate, vom obține argumente suplimentare de negociere. În plus, va fi mult mai ușor să rezervăm un fotograf, o formație și alți furnizori de servicii într-o altă zi decât sâmbăta.
5-10% Economii
Dacă vă organizați nunta într-o altă zi decât sâmbăta și/sau la sfârșitul toamnei sau iarna, cu excepția sărbătorilor, puteți economisi până la 5-10%!
Sfaturi 1/12
Închirierea unei rochii de mirese
Fiecare femeie vrea să arate absolut unic în acea zi. Cu toate acestea, cheltuiala unică de a cumpăra o rochie de mireasă nouă poate fi o povară considerabilă pentru bugetul dumneavoastră. Prin urmare, merită să luați în considerare închirierea, deoarece costurile sunt mult, mult mai mici.
Prețurile de închiriere a rochiilor pornesc de la doar 500 de lei.
Închirierea unei rochii de mireasă costă între 500 și 2000 de lei, în timp ce cumpărarea uneia noi costă între 1800 și câteva mii de lei! Prin urmare, economiile sunt foarte mari!
Sfaturi 2/12
Costumul de la reduceri poate fi purtat și la alte ocazii
Viitorul mire își poate alege un costum din reduceri, profitând de numeroasele promoții organizate de majoritatea lanțurilor de magazine cunoscute. În plus, merită să economisești dublu, adică să alegi un costum care poate fi purtat și la alte ocazii speciale. Același principiu se poate aplica și în cazul pantofilor. În acest fel, o cheltuială unică va fi cu siguranță mai puțin dureroasă. De asemenea, merită să ne amintim că majoritatea mărcilor populare oferă modificări de croitorie în magazinele lor, astfel încât vă puteți adapta costumul la silueta dumneavoastră fără a cheltui o avere pe un model exclusivist la comandă.
Până la -70% economii
Desigur, cumpărarea unui costum de mire la modă la o reducere atât de mare este rară, dar reducerile de 20-30% sunt foarte reale. Regula de bază este: cu cât începeți mai devreme să căutați, cu atât mai bine, așa că merită să fiți cu ochii pe vânzări încă cu un an înainte de nuntă.
Sfaturi 3/12
Flori de sezon
Desigur, florile vii sunt cele mai frumoase și sunt, de asemenea, tema stilistică a nunții și a recepției. Veți avea nevoie de destul de multe dintre ele pentru decorare și rămâne problema buchetelor pentru mireasă, domnișoarele de onoare și mămici. Pe scurt, pentru a economisi bani, merită să mizezi pe florile de sezon.
Până la câteva mii economisiți
Pentru trandafirii pe la sfârșitul lunii septembrie trebuie să plătiți de până la 3 ori mai mult decât în august. Iar pentru varză în noiembrie chiar și de 4 ori mai mult decât în mai!
Sfaturi 4/12
Nuntă fără întorcătură (sau întorcătură fără orchestră)
Chiar și în secolul al XIX-lea și chiar la începutul secolului al XX-lea, nunțile poloneze puteau dura până la 3 zile, așa că nu este de mirare că tradiția îmbunătățirii a supraviețuit până în vremurile noastre. Desigur, costurile lor sunt disproporționat mai mici decât nunta în sine, dar cresc cheltuielile cu câteva procente. Merită să te întrebi dacă nu merită să renunți la ele, pentru că oricum mulți oaspeți vor fi obosiți după ce s-au distrat aseară. Cu toate acestea, dacă doriți să aranjați o petrecere de după, puteți renunța la o orchestră sau un DJ, ceea ce cu siguranță va avea un impact pozitiv asupra bugetului dumneavoastră.
Economiile la „farfurie” și la orchestră reprezintă câteva mii de economii
Presupunerea standard este că costul unei întorcături este de aproximativ 50 lei pe "farfurie", adică pe persoană. În cazul unei nunți pentru 60 de persoane, aceasta reprezintă deja o sumă de 3.000 LEI. Chiar dacă modificările sunt incluse în prețul nunții, este posibil să anulăm orchestra sau DJ-ul, astfel încât să nu suportăm costurile pentru cazare suplimentară și pentru însuși setarea muzicii a doua zi.
Sfaturi 5/12
Propri băuturi reci și alcool din depozit
De regulă, industria nunților adaugă o marjă mare băuturilor și alcoolului. Din acest motiv, merită să întrebați imediat despre posibilitatea de a vă furniza propriul dvs. De asemenea, merită să faceți cumpărături în avans în depozit, deoarece aici fiecare leu va fi de mare importanță. De obicei, organizatorii sunt de acord, dar adaugă o taxă de dop, ceea ce face ca această opțiune să nu fie deosebit de profitabilă. În această situație, nu mai rămâne nimic decât să tocmească plută sau o marjă mai mică.
Negocieri pentru taxă
De regulă, industria nunților adaugă o marjă mare la băuturi și alcool sau percepe taxe de "plută". În această situație, trebuie pur și simplu să vă târguiți un pic!
Sfaturi 6/12
O mașină de nuntă de la un văr sau un prieten în loc de o mașină de închiriat
Cu siguranță, în familie ai o rudă sau un prieten care va fi bucuros să-ți împrumute o mașină frumoasă, pe care o vei conduce cu stil până la biserică și la sala de nunți.
"Mulțumesc" în loc de 500 de lei sau o cheltuială mult mai mare
Prețurile pentru închirierea unei mașini de nuntă pornesc de la o medie de 500 LEI, ajungând la câteva sau chiar mai multe mii de LEI pentru o mașină de epocă unică, o mașină sport, o limuzină exclusivistă sau un Hummer.
Sfaturi 7/12
Mașină de nuntă cu sau fără decor minimalist
Această cheltuială nu este cea mai mare, dar știți: un bob la un bob și... dacă vreți să economisiți bani, merită să optați pentru decorarea mașinii, de exemplu sub formă de panglici de satin, baloane și/sau flori pe mânerele ușilor. Acest tip de minimalism arată foarte bine, pentru că în cazul decorațiunilor auto, principiul "mai puțin înseamnă mai mult" este extrem de potrivit.
Prețurile pentru decorarea mașinii de nuntă încep de la 200-300 lei.
Desigur, nu există limită, pentru că totul depinde de stil, de speciile de flori alese și de calitatea decorațiunilor. Cu toate acestea, cele mai clasice decorațiuni pot fi adesea realizate de dvs. sau pur și simplu vă limitați la decorațiuni minimaliste, al căror cost este de câțiva sau mai mulți lei.
Sfaturi 8/12
DJ în loc de formație și solist(i)
Nu există nuntă fără muzică bună, deoarece aceasta stabilește la propriu și la figurat ritmul petrecerii. Bineînțeles, tarifele variază foarte mult și depind de clasa de artiști, de repertoriul lor și de situația de pe piața nunților. Cu toate acestea, merită să rețineți că, de obicei, cheltuiala pentru o formație cu solist(i) este de 2-3 ori mai mare.
Un Dj pentru o nuntă este un cost mediu de 1500 la 8000 lei.
Cheltuielile pentru o orchestră de 2-3 persoane cu solist(i) sunt cuprinse între 4.000 și 20.000 de lei. Ps. Vă reamintim de selecția de melodii și de lista de melodii interzise pe care nu doriți să le auziți la nunta dumneavoastră!
Sfaturi 9/12
Brioșe în loc de un tort tradițional
Deși tortul de nuntă este o tradiție, trebuie să plătiți mult pentru el. O alternativă sunt brioșele aranjate într-un mod izbitor. Această opțiune vă va economisi o sumă bună de bani și, în același timp, veți obține un accent original de decor! De asemenea, puteți comanda un mic tort de nuntă pentru ca tu și părinții tăi să îl tăiați simbolic și să vă răsfățați invitații cu niște brioșe delicioase.
Un tort de nuntă costă de la 85 până la 1.000 de lei/kg
Presupunerea standard este de 10 kg la 100 de persoane, sau 100 g pe persoană, astfel încât chiar și cel mai ieftin tort pentru 50 de invitați va costa aproximativ 425 de lei.
Sfaturi 10/12
Invitații de nuntă versiunea ,,fac singur
Daca le faci singur, foloseste ajutorul martorilor, familiei sau prietenilor, invitatia ta de nunta va fi cu siguranta absolut unica si personala. Este o valoare în sine și cu siguranță, chiar dacă nu sunt perfecte, vor stârni sentimente calde în adresa destinatarilor. Al doilea lucru sunt economiile. Desigur, atunci când faceți invitații, trebuie să vă investiți timpul și să cumpărați singur materiale, dar merită să rețineți că, în medie, o invitație de nuntă costă aproximativ 4 lei.
Prețul mediu al invitațiilor de nuntă variază între 3 și 12 lei.
Condiția unui astfel de preț este alegerea unui model disponibil. De obicei, trebuie să plătiți suplimentar pentru un proiect individual.
Sfaturi 11/12
Târguri de nuntă - vânătoare de tendințe și reduceri
'Nu uitați să participați la târgurile de nunți, care de obicei au loc în afara sezonului de nunți, adică din septembrie până în martie. Împreună puteți căuta inspirație și profita de ofertele expozanților care vă tentează cu reduceri. De asemenea, veți avea ocazia să cereți detalii pe loc!
Reducere la târguri
La târgul de nunți, puteți obține o reducere de 20% până la 30% dacă vă decideți să cumpărați în timpul târgului.
Sfaturi 12/12