Până la 25% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
 • Transport gratuit
 • 120 de zile pentru returnare gratuită
 • Ajustarea gratuită a dimensiunii
 • SAVICKI Care+®
 • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Faceți cunoștință cu marca
SAVICKI

Promisiunea noastră față de dumneavoastră

Sărbătorim împreună cu dvs. alegerea bijuteriilor de lux, transformând experiența dvs. de cumpărare într-o sărbătoare. Împărtășim cu dvs. ce e mai bun: angajament, expertiză și o pasiune arzătoare. Câștigați în noi prieteni care doresc ca achiziția dvs. să exprime ceea ce aveți în suflet. Vă înțelegem perfect nevoile, așa că vă garantăm certitudinea absolută a unei alegeri bune.

Logo-ul mărcii Savicki

Marca SAVICKI

Promisiunea noastră față de dumneavoastră

Captează frumusețea celor mai frumoase momente. Oprește timpul. Luați ceea ce fuge către o nouă dimensiune și creați ceva la fel de perfect și uimitor în forma sa - perfecțiunea atemporală. Exact asta facem de mai bine de 45 de ani și creăm bijuterii SAVICKI unice pentru dvs.

Ceea ce ne diferențiază și face ca produsele noastre să fie diferite de ale celorlalți este capacitatea noastră de a combina perfect măiestria și arta. Pentru noi lucrează cei mai buni profesioniști care, pe lângă măiestria lor excelentă, sunt, de asemenea, deschiși la minte și sensibili la adevărata frumusețe și stil. Această diferență subtilă va fi observată de oricine care apreciază cea mai înaltă calitate și forma nobilă, impecabil de frumoasă.

De ani de zile suntem alături de dumneavoastră în momentele magice și unice din viața dumneavoastră. O logodnă, o nuntă, nașterea unui copil, o primă aniversare, o a zecea aniversare - datorită bijuteriilor SAVICKI, acestea și alte momente minunate vor rămâne și mai mult întipărite în memoria dumneavoastră. Pe acest lucru se bazează tradiția mărcii SAVICKI.

O tradiție cultivată încă din 1976 și o deschidere către tendințele moderne fac brandul SAVICKI un expert în materie de nuntă și logodnă. Inelele noastre de logodnă, verighetele și bijuteriile de lux vă permit să vă satisfaceți dorința de frumusețe și rafinament, garantând în același timp cea mai înaltă calitate și excelență.

Noi nu creăm doar bijuterii de lux. Noi creăm un simbol al iubirii atemporale transmis din generație în generație.

Designul inelului

Valorile noastre

Share Your Love

La SAVICKI, credem în valorile simbolizate de sloganul nostru - Share Your Love. Împărtășirea dragostei afectează multe aspecte ale vieții noastre. Pornind de la iubire și acceptare de sine, prin sprijinirea celor dragi, până la dăruirea și aprecierea a ceea ce avem. Chiar și atunci când sunt cele mai mici lucruri. Ideea Share Your Love constă din 3 valori cheie.

Dragoste

Iubirea luminează viața. Este o valoare care dă putere. Ea face ca viața să fie plină, bună, armonioasă și fericită. Ea conține cea mai importantă componentă pentru noi - cealaltă persoană este importantă pentru mine. Diamantul este un simbol al luminii, al iubirii și al permanenței.

Apropiere

Apropierea înseamnă să fii atent și curios în legătură cu cealaltă persoană. Înseamnă să te apropii, să fii disponibil. Este căutarea a ceea ce ne leagă. Este siguranță, încredere și sentimentul de a fi important.

Meșteșug

Meșteșugul înseamnă detalii, precizie, frumusețe și măiestrie. Este atentie la detalii. Se pune întrebarea: este unic ceea ce fac? Este frumos? E un vârf de geniu.

Ne străduim în mod constant să atingem excelența, în căutarea unor valori peste medie, descoperind perspective originale și idei inovatoare.

 • 1965

  Se înființează un atelier de bijuterii artizanale

  Cu aproape 10 ani înainte de apariția primului magazin de bijuterii, Kazimierz Sawicki, precursorul mărcii SAVICKI, a deschis un mic atelier de bijuterii în propriul apartament. Atunci a fost momentul în care totul a început. Un aurar talentat manual a decis să creeze o lume în care magia momentelor trecătoare poate fi păstrată pentru totdeauna.

 • 1976

  Primul magazin de bijuterii

  La nouă ani de la începutul afacerii de aurară, Kazimierz Sawicki și soția sa Barbara au deschis primul atelier de bijuterii și showroom de pe strada Zamojska. Un loc cu suflet de meșter, deoarece mai devreme aici se afla un atelier de lăcătuș și mecanică de precizie.<br><br> Zamojska 14 devine primul magazin de bijuterii din istoria mărcii SAVICKI, care există și astăzi.

 • 2005

  Preluarea companiei de către următoarea generație

  După 40 de ani de conducere a afacerii de familie, Kazimierz și Barbara Sawicki predau frâiele tinerei generații. Frâiele sunt preluate de fiii domnului și doamnei Sawicki - Jakub și Paweł. Paweł continuă dezvoltarea atelierului de bijuterii sub supravegherea tatălui său Kazimierz. Jakub ia pe umerii lui partea de afaceri și dezvoltă brandul SAVICKI.

 • 2009

  Primul pas online

  La patru ani după ce tânăra generație a familiei Sawicki a preluat conducerea, marca SAVICKI intră pentru prima dată pe internet. Sunt în curs de creare un site web și o nouă identitate vizuală.

 • 2014

  Primul magazin online

  Ca urmare a primului pas spre digitalizarea mărcii, se creează primul magazin online SAVICKI. Chiar și așa, acesta va servi în principal drept catalog online al bijutierului. Echipa este formată deja din 16 persoane. Acesta va fi un preludiu pentru crearea unui brand de bijuterii online recunoscut la nivel național.

 • 2017

  Savicki.ro devine un adevărat e-commerce

  La opt ani după ce marca SAVICKI și-a lăsat prima amprentă pe web, i se alătură 3 parteneri. Adăugarea de noi persoane în cadrul companiei permite influențarea unor ape mai largi. Competența vastă a echipei și dimensiunea în creștere a echipei permite realizarea unor planuri ambițioase și influențarea dezvoltării dinamice a mărcii.

 • 2019

  Treceți de bariera de 15.000 de comenzi

  La sfârșitul anului 2019, procesăm 15.239 de comenzi. Asta înseamnă peste 15.000 de cupluri fericite al căror simbol al iubirii a devenit inele de logodnă sau verighete de nuntă de la SAVICKI. Construirea de relații și încrederea lor în cumpărarea de bijuterii de lux online ne-a adus premiul Breaking the Doubts - Breaking Barriers în cadrul Premiilor pentru comerț electronic din Polonia de anul trecut.

 • 2020

  Prima piață externă

  A fost un an plin de provocări pentru toate întreprinderile. A trebuit să ne adaptăm la o realitate în schimbare rapidă. Am introdus un serviciu inovator de e-salon care prezintă inele de logodnă și verighete clienților noștri în timpul unor întâlniri video. Pentru această inovație, am fost premiați în cadrul premiilor e-Commerce Poland Awards la categoria Breaking the Doubts.<br><br>Este, de asemenea, primul an în care am primit Puls Biznesu e-Gazelle.

 • 2021

  Suntem deja pe 4 piețe

  În ciuda pandemiei și a crizei, nu încetinim ritmul. Suntem deja disponibili în Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Regatul Unit, iar anul viitor ni se vor alătura și alte piețe: Ungaria, România și Bulgaria.

 • 2022

  Primul salon staționar în conceptul SAVICKIego

  Un mod inedit de a proba bijuteriile. Am eliminat aproape complet bariera vânzător-client. În magazinele de bijuterii SAVICKI puteți proba verighete și inele de logodnă în mod independent și liber. Acesta este un confort fără precedent în achiziționarea de bijuterii de lux.

1965
1976
2005
2009
2014
2017
2019
2020
2021
2022

O echipă de experți la dispoziția dumneavoastră

La SAVICKI, peste 120 de persoane din 8 țări veghează asupra poveștii voastre de dragoste împărtășite. Începem dimineața devreme și terminăm seara târziu, astfel încât să aveți libertatea și confortul de a vă cumpăra bijuteriile de lux de vis. Ne străduim împreună în fiecare zi să ne asigurăm că vă bucurați și vă satisfaceți experiența de cumpărare la SAVICKI.

Acesta este locul în care ne creăm imaginația individuală, manifestându-ne valorile care duc la descoperiri mărețe și soluții inspirate.

Suntem disponibili pe
10 piețe

Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări