Până la 19% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Designul inelului

Lumea Savicki

Cunoaște lumea brandului care creează bijuterii de peste 40 de ani, care face parte din cele mai frumoase momente din viața ta, devenind un simbol atemporal al iubirii și frumuseții. Din 1976, am fost onorați să creăm suveniruri ale evenimentelor importante din viață - logodnă, nuntă, botez sau Sfânta Împărtășanie. Măiestria bijuteriilor noastre a fost creată cu pasiune și cu gândul de a deveni un banner al momentelor de neuitat. Pe lângă frumusețe, marca SAVICKI respectă și siguranța și confortul cumpărăturilor.

Aflați despre ce este vorba în SAVICKI Care+®

Fotografie a certificatului de calitate Savicki

Calitate peste așteptări

Diamantele Savicki

Marca Savicki pune siguranța și confortul clienților săi pe primul loc. Ne asigurăm că bijuteriile pe care le primim sunt realizate numai din materiale provenite din surse legale.

De aceea, ne alăturăm și campaniei de promovare a utilizării diamantelor fără conflicte.

Logotipul certificatului de diamant

Faceți cunoștință cu Savicki Diamonds

Fotografia diamantelor
Fotografie a certificatului de calitate Savicki

Pregătite și ambalate cu grijă

Certificat de calitate SAVICKI

Un certificat de calitate este emis direct de SAVICKI pentru fiecare comandă. Toți parametrii care definesc produsul nostru sunt descriși pe baza evaluării experților noștri certificați în domeniul bijuteriilor.

În cadrul mărcii SAVICKI veți găsi numai bijuterii cu parametri de produs clar marcați, iar calitatea fiecărui produs este certificată printr-o hologramă și semnătura unui expert SAVICKI care confirmă autenticitatea certificatului.

Aflați mai multe

De 46 de ani creăm bijuterii cu pasiune

Atelier propriu din 1976.

Avem propriul nostru atelier în Polonia din 1976. Experiența de peste 40 de ani a bijutierilor noștri ne-a permis să creăm o ofertă unică și comenzi originale adaptate la nevoile clienților noștri.

De ani de zile creem bijuterii cu pasiune.

Păstrați emoțiile celor mai frumoase momente, opriți timpul și surprindeți ceea ce este efemer Salonul de Bijuterii SAVICKI vă oferă bijuterii de cea mai bună calitate, perfecte pentru orice ocazie.

De la idee la implementare

Colecții Savicki

Fiecare dintre colecțiile de inele SAVICKI este creată pentru a spune o poveste diferită și emoționantă de mare dragoste. Acest simbol unic al logodnei este conceput pentru a încânta și emoționa, devenind o legătură pe viață între două persoane îndrăgostite. Găsește inelul de logodnă la care visezi printre colecțiile noastre - de la minimalism, romantism și modernitate, alege un stil pe care îl vei iubi!

Aflați mai multe

Fotografie a inelului
Fotografie a cuplului
Fotografie a cuplului

Sentimentele tale sunt inspirația noastră

Share Your Love

Sloganul Share Your Love a fost creat pentru a celebra ceea ce este cel mai important - dragostea. Am decis să împărtășim această valoare cu dumneavoastră, atât prin crearea de bijuterii pline de simbolism, cât și prin contribuția la acțiuni caritabile. Răspândirea iubirii este cea mai mare mândrie a noastră. Avem onoarea de a participa la poveștile de dragoste a mii de clienți ai noștri. Alăturați-vă rândurilor #ShareYourLove și sărbătoriți dragostea în fiecare zi!

Descoperiți valorile mărcii noastre

Frumusețea, deși este domeniul nostru, nu este singurul lucru care ne interesează. Brandul SAVICKI este despre puterea iubirii și despre preocuparea pentru confort și siguranță.

Fotografie a inelului

Responsabilitate

Colaborăm cu o serie de organizații pentru a le sprijini în realizarea obiectivelor lor statutare.

Fotografie a mâinii

Experiențe

Cumpărarea de bijuterii este mai mult decât o activitate, este o emoție pentru toată viața. Noi știm cum să avem grijă de ele.

Fotografie a mâinii

Îngrijire

Vă stăm la dispoziție pe parcursul întregului proces de achiziție, dar și dincolo de acesta.

Aflați despre valorile noastre
Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări