Folosiți codul special de reducere. Obțineți codul
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită

Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Filtre Închideți
Sortare Închideți

Verighete clasice

Vizualizați 46 cu 240 de produse.

Filtru
Sortare
Filtre

Extindeți filtrele Restrângeți filtrele

Filtre rapide
până la 2.500 RON
până la 3.000 RON
până la 3.500 RON
Aur galben
Aur alb

Crește-ți reducerea cu până la -15%

Revendicați-vă codul chiar acum

Perfect asortate

Ajustarea gratuită a mărimii

Karate 0.02 ct
Verighete
aur, plate, 7 mm
Verighete: aur, plate, 7 mm

8.630 RON

8.199 RON

-431 RON

Garanție și siguranță

Livrare gratuită și termen de returnare 120 de zile

Karate 0.06 ct
Verighete
aur, plate, 6 mm
Verighete: aur, plate, 6 mm

9.143 RON

8.686 RON

-457 RON

Personalizare

Gravare gratuită

Sinceritate alături de verighete clasice

Toți ne dorim să ne exprimăm într-un mod anume, să fie cât mai vizibil și pentru cei din jurul nostru. Iar cum îndrăgostiții vor o dovadă a unei iubiri profunde, care să fie observată de toți, experții noștri de la SAVICKI s-au deidcat acestei dorințe. Fie că este clasică sau opulentă, verigheta este principala atracție atunci când doi oameni decid să își jure dragoste eternă, două suflete să rămână pentru totdeauna împreună. Iar cu toții ar trebui să experimenteze aceste sentimente aparte.


Verighete clasice și lacrimi de fericire

O verighetă înseamnă mai mult decât o mie de cuvinte, mai mult decât o îmbrățișare după o lungă revedere, o verighetă este promisiunea unei eternități petrecute împreună! Iar alături de jurămintele ce vor fi depuse, ea are puterea de a consolida și lega o relație între două persoane. Iar pentru clasicii romantici, colecția ”Dream” de la SAVICKI își pune amprenta estetică datorită simplității acestor verighete clasice. Aurul, decorat cu diamante unice și șlefuite cu atenție, evocă unicitatea relației dintre doi îndrăgostiți. De asemenea, ”Share your Love” pune la dispoziție o sumedenie de verighete dintre care poți alege, frumos realizate și cu migală ornate. Strălucitoare, ele se vor odihni perfect pe inelarul domnilor și doamnelor, fiind dovada de iubire dintre două suflete.


O alegere aparte printre aceste verighete clasice

Tot vorbind de diamante și clasic, ”Fairytale” este colecția visătorilor! O serie de verighete, atent selecționate și realizate, au în compoziția lor pietre prețioase, în funcție de alegerea viitoarei mirese. De la rubin și frumosul smaralad, până la safirul galben sau albastru ori diamantul de un negru profund. O multitudine de verighete dintre care poți alege, care mai de care mai specială și unică în felul ei, realizate cu îndemânare și măiestrie. Pentru că iubim să vedem zâmbete mii și mii, verighetele oferite de către SAVICKI sunt visul devenit realitate. Nu sunt uimitoare doar prin materialele alese, de la aur alb la aur roz ori diamante și rubinul puternic, nici vorbă! Aceste verighete clasice sunt unice prin însemnătatea lor profundă, reușind să trezească sentimente aparte între două persoane. Focul aprins nu se va stinge niciodată, nu atâta timp cât micuța verighetă este purtată la loc de cinste.


Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 8:00 - 22:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări