Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...
Introduceți o altă frază de căutare
Produse găsite (0): S-ar putea să vă intereseze:
Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...
Introduceți o altă frază de căutare
Produse găsite (0): S-ar putea să vă intereseze:

Certificate de calitate a diamantelor

Pentru producerea bijuteriilor, bijutierii noștri folosesc atâta cantitate de aur încât să asigure o viață lungă și un produs de cea mai înaltă calitate. În multe magazine de bijuterii veți găsi inele de logodnă, verighete, brățări și alte produse în producția cărora s-a folosit o cantitate mică de aur la un preț mai mic în detrimentul calității. Informațiile privind greutatea reală a produsului sunt adesea omise. Astfel de bijuterii sunt predispuse la deformări și daune mai grave în viitor. Oferta mărcii SAVICKI include numai bijuterii cu o greutate clar marcată, iar calitatea fiecărui produs este confirmată de certificatul relevant.

Toate produsele cu diamante au un certificat care confirmă valoarea și proprietățile acestora. Pentru pietrele cu o greutate mai mare de 1,00 ct, acestea sunt certificate emise de Institutul Internațional Gemologic (IGI), HRD din Anvers sau Institutul American de Gemologie (GIA). Diamantele cu o greutate mai mică de 1,00 ct au un document emis direct de SAVICKI pe baza evaluării experților noștri calificați în domeniul evaluării diamantelor.

Certificate de calitate a diamantelor
Certificate de calitate a diamantelor
Certificate de calitate a diamantelor

Adăugăm la fiecare achiziție certificat de calitate SAVICKI confirmând calitatea și greutatea metalului pentru producția de bijuterii.


Garanție pe viață

Toate produsele din aur, argint, platină și titan din oferta SAVICKI sunt supuse unei garanții pe viață pentru diamante.

Garanția noastră este o dovadă suplimentară că achiziția produselor noastre este alegerea corectă.

Garanția pe viață pentru bijuteriile cu diamante SAVICKI se aplică la o valoare minimă de 250 EUR. Se aplică defectelor: fragmentare, rupere, pierdere numai în cazul unui diamant introdus original.

Garanția pe viață nu acoperă furtul sau pierderea de bijuterii. Toate produsele cu diamante sunt supuse inspecției și curățării gratuite a diamantului. Clientul poate folosi acest serviciu ori de câte ori are nevoie de el.


Garanție pentru verighete

Toate verighetele din aur, argint, platină și titan din oferta SAVICKI sunt acoperite de o garanție de 24 de luni pentru defectele de fabricație.

Acest lucru garantează cumpărături în siguranță. Garanția acoperă defectele de fabricație, curățarea și controlul calității metalului în termen de 24 de luni de la data cumpărării.

Nu se aplică deteriorărilor mecanice: lovituri, zgârieturi sau întreținerea incorectă a bijuteriei! Repararea sau schimbarea dimensiunii în afara firmei SAVICKI va anula garanția.

Coș (0)

Ne pare rău, dar coșul dvs. este gol ...

... ne pare rău, dar coșul Dvs. este gol.

Este timpul pentru o schimbare?

Ultima dată afișate

Ultima dată nu ați căutat nimic ...

... lista produselor vizionate este goală

Este timpul pentru o schimbare?