Până la 19% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Certificate de calitate pentru diamante

Pentru producția de bijuterii, bijutierii noștri folosesc întotdeauna cantitatea de minereu care va asigura longevitatea și cea mai înaltă calitate a produsului. În multe magazine de bijuterii găsești inele, verighete, brățări și alte produse, în producția cărora s-a folosit o cantitate mică de materie primă pentru a obține un preț mai mic, în detrimentul calității. Informațiile despre greutatea reală a produsului sunt adesea omise. Astfel de bijuterii sunt susceptibile la distorsiuni și la daune mai grave în viitor. În oferta mărci SAVICKI veți găsi doar bijuterii cu greutatea clar marcată, iar calitatea fiecarui produs este confirmată printr-un certificat corespunzător.

Certificatele diamantelor

Certificatele diamantelor

Toate produsele cu diamante au în plus un certificat care confirmă valoarea și proprietățile lor. În cazul pietrelor cu o greutate mai mare de 1,00 ct, acestea sunt certificate emise de Institutul Internațional de Gemologie (IGI), HRD Antwerp sau Institutul American de Gemologie (GIA). Diamantele cu o greutate mai mică de 1,00 ct poartă un document emis direct de compania SAVICKI, pe baza evaluării experților noștri certificați în domeniul evaluării diamantelor.

Garanția calității

Garanția calității

Toate bijuteriile din aur, argint, platină și titan oferite în magazinul SAVICKI sunt însoțite de o garanție pe viață pentru diamante.

Garanția noastră este o dovadă în plus că ați făcut alegerea corectă - o protecție excelentă pentru valoarea achiziției dumneavoastră.

Garanția pe viață pentru diamantele SAVICKI se aplică la achizițiile de bijuterii cu diamante în valoare de peste 1000 de lei.Aceasta acoperă defectele diamantelor sub formă de fragmentare, fractură și pierdere, numai în cazul în care diamantul se află în poziția inițială.

Garanția pe viață nu acoperă furtul sau pierderea de bijuterii. Toate produsele cu diamante sunt supuse inspecției și curățării gratuite a diamantului. Clientul poate folosi acest serviciu la noi ori de câte ori are nevoie de el.

Garanția la verighete

Garanția la verighete

Toate verighetele din aur, argint, platină și titan oferite de SAVICKI au o garanție de doi ani împotriva defectelor de fabricație.

Acest lucru vă oferă o achiziție fără riscuri și o protecție excelentă a valorii de achiziție. Garanția acoperă defectele de fabricație, precum și curățarea și controlul calității aliajului metalic pentru o perioadă de doi ani.

Cu toate acestea, nu acoperă daunele mecanice, adică lovituri, abraziuni sau utilizarea și întreținerea necorespunzătoare a produselor noastre! Efectuarea de reparații sau modificări de mărime în afara SAVICKI va anula garanția.

Diamante din surse sigure

Diamante din surse sigure

De asemenea, ne asigurăm că diamantele noastre provin numai din surse legale și pe deplin sigure.

Spunem în mod direct că suntem împotriva acestei practici crude de extragere și comercializare a diamantelor "sângeroase".

Partenerii noștri sunt companii special selectate cu grijă din toți furnizorii disponibili pe piață.

De fiecare dată, verificăm cu atenție toate certificatele pe care le primim, pentru a garanta clienților noștri că diamantele care împodobesc bijuteriile noastre sunt complet libere de conflicte.

Aflați mai multe
Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări