Până la 25% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Vezi toate inelele

Top 10 inele de logodnă

Logodna este un moment important de care îți vei aminti pentru tot restul vieții. Merită să vă gândiți cum să faceți acest moment special și să adăugați un farmec real. O idee excelentă este să alegi un inel de logodnă care nu numai că se potrivește cu stilul miresei, dar este și atemporal.

Clasamentul inelelor de logodnă, care prezintă cele mai frecvent alese inele de către clienții noștri, vă va ajuta. Acesta va fi un sfat util, deoarece TOP 10 inele de logodnă include chiar cele mai la modă modele. Este bine cunoscut faptul că gusturile femeilor diferă mult de cele ale bărbaților și privim tendințele în mod diferit.

Majoritatea femeilor visează la bijuterii în stil romantic, cu un diamant mare în centru. Suntem conștienți de faptul că nu toți bărbații sunt familiarizați cu aceste lucruri și tocmai din acest motiv am creat un clasament al inelelor de logodnă.

Merită ca acest inel să fie nu doar cel mai important, ci și cel mai frumos pe mâna viitoarei mirese din momentul cererii în căsătorie. Alegerea bijuteriilor cu diamant este foarte recomandabilă, nu numai datorită valorii sale, ci și pentru că este elegantă, universală și atemporală și, în plus, frumusețea sa va fi apreciată de fiecare femeie. Delicatețea, subtilitatea și strălucirea sa colorată îi permit să arate unic în orice decor și îl face să se potrivească cu orice, ceea ce este deosebit de important pentru un inel de logodnă - puteți găsi cele mai la modă modele în clasamentul nostru de inele de logodnă. Atunci când creăm bijuteriile noastre de mireasă, facem eforturi mari pentru a crea inele de logodnă unice, pe lângă faptul că realizăm bijuterii din lingouri de cea mai bună calitate, care, prin designul original, vor oferi fiecărei mirese atât încredere, cât și redescoperirea feminității sale.

Atunci când aleg un inel de logodnă de la SAVICKI, clienții noștri primesc cea mai înaltă calitate, un design izbitor și diamante care strălucesc cu o lumină impecabilă, care vă va ghida pentru tot restul vieții voastre împreună. Un inel de logodnă nu este o bijuterie obișnuită - este o investiție, o asigurare a iubirii voastre nemuritoare, un cadou pentru toată viața, așa că merită să alegeți unul pe care femeia îl va purta în fiecare zi cu plăcere și mândrie, nu din obligație. Așadar, înainte de a alege "unicul", merită să aruncați o privire la TOP 10 inele de logodnă și să vă inspirați din cele mai populare inele.

Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări