Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Filtre Închideți
Sortare Închideți

Verighete de aur

Vizualizați %cantitate% cu %număr% de produse.

Filtru
Sortare
până la 1.500 RON
până la 2.000 RON
până la 2.500 RON
Aur galben
Aur alb
Filtre

Extindeți filtrele Restrângeți filtrele

Filtre rapide
până la 1.500 RON
până la 2.000 RON
până la 2.500 RON
Aur galben
Aur alb
Karate 0.02 ct
Verighete
aur, plate, 5 mm
Verighete: aur, plate, 5 mm

6.486 RON

5.708 RON

-778 RON

Karate 0.06 ct
Verighete
aur, plate, 6 mm
Verighete: aur, plate, 6 mm

9.143 RON

8.046 RON

-1.097 RON

Karate 0.02 ct
Verighete
aur, plate, 7 mm
Verighete: aur, plate, 7 mm

8.630 RON

7.595 RON

-1.035 RON

Verighete din aur, simplitatea cea frumoasă

De când eram mici copii împleteam cu atenție flori colorate și făceam mici cerculețe pe care ni le așezam pe degete, iar uneori le ofeream persoanelor iubite nouă. Chiar dacă nu eram complet dezvoltați, noi vedeam în acel cerc micuț promisiunea unei fericire eterne, indiferent de obstacolul ce ar fi apărut în viața noastră. Verighetele din aur sunt considerate ca fiind cele mai tradiționale ele. Dorința de a purta o astfel de verighetă făcută din clasicul aur galben este cunoscută la scară largă, iar în zilele noastre este posibil să alegem și alte sortimente de aur, printre care cel roz, alb sau chiar negru!


Verigheta din aur, simbolul iubirii eterne

Oamenii Egiptului Antic vizualizau acest tip de inele ca fiind simbolul devotamenului ideal, căci reprezenta dragostea sinceră dintre două persoane. În prezent, este cea mai utilizată opțiune, fiind acceptată atât de mire, cât și de mireasă., dovada unei adorări inocente. Iar cum anii trec, peste 10 sau 20 de ani te poți uita cu mândrie la verigheta din aur de pe deget și poți zâmbi, fiind ândrăgostită de această bijuterie ce înseamnă întreg universul pentru tine.


Clasica vergihete din aur

Prin propria sa definiție, un cerc este o linie dreaptă, fără început și fără sfârșit. Pe scurt, este o linie infinită. Din timpurile străvechi, se credea cu putere că această formă era simbolul infinitului și al eternității, iar gaura din verighetă era simbolul iubirii și a intrării în necunoscut. Doar că acest drum către necunoscut nu era un drum parcurs de o singură persoană; era un drum parcurs de doi oameni, ce și-au unit frul destinului împreună. Astfel, datorită acestor simboluri, verigheta din aur a fost perfecput ca o dovadă al conexiunii profunde și al dragostei sincere. În prezent, viitoarele mirese aleg verighete realizate din aur de mai multe culori, precum roz, alb sau negru, uneori fiind doar o singură culoare la origine sau două, prin combinarea acestora.


Ce credeți despre verigheta din aur alb?

Albul este simbolul purității și inocenței. Reprezintă curatul, spiritualitatea, ibertatea, dar și sinceritatea, datorită strălucirii acestei culori. Verighetele din aur alb sunt remarcate datorită gravurii lor impecabile, dar și a dedicației cu care sunt realizate. Bijutierii de la SAVICKI au realizat verighete din aur alb, excepționale, ce fac parte din colecții unice precum ”The Light” sau ”The Journey”. Devotamentul oferit garantează satisfacție garantată, alături de sute de zâmbete ce vor răsări pe fața celor doi îndrăgostiți.


Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

luni - vineri 8:00 - 22:00

Trece-ți la contact