Până la 25% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Valorile Savicki

Surprinde frumusețea celor mai grozave momente. Opreste timpul. Transferați ceea ce este trecător într-o nouă dimensiune, creând ceva la fel de perfect și minunat în forma sa - perfecțiunea atemporală. Aceasta este ceea ce facem de peste 40 de ani, creând bijuterii SAVICKI unice pentru tine.

Ceea ce ne diferențiază și face ca produsele noastre să fie diferite de ale celorlalți este capacitatea noastră de a combina perfect măiestria și arta. Pentru noi lucrează cei mai buni profesioniști care, pe lângă măiestria lor excelentă, sunt, de asemenea, deschiși la minte și sensibili la adevărata frumusețe și stil. Această diferență subtilă va fi observată de oricine care apreciază cea mai înaltă calitate și forma nobilă, impecabil de frumoasă.

Esența valorilor noastre este cuprinsă în trei pași:

Responsabilitate

Sentimente

Îngrijire

Designul inelului

Primul pas

Responsabilitate

Începând cu verificările riguroase privind originea pietrelor noastre prețioase până la managementul dezvoltării personale a angajaților noștri calificați. Fiecare detaliu se adaugă la întregul mecanism perfect funcțional care este marca SAVICKI.

Diamante fără conflict

Diamante din surse sigure

Ne asigurăm că diamantele noastre provin numai din surse legale și complet sigure. Muncitorii din minele ilegale de diamante își riscă viața în fiecare zi, lucrând în condiții primitive - fără asistență medicală sau instrumente adecvate.

Foarte adesea, aceștia sunt, de asemenea, copii care, atunci când sunt forțați să muncească, își pierd viața sau sunt supuși unor torturi crude menite să le forțeze supunerea. Consiliul Mondial al Diamantului încearcă să combată acest lucru de mulți ani - din păcate, fără succes.

Spunem în mod explicit că suntem împotriva acestei practici crude, care este extragerea și comerțul cu „diamante de sânge.

Faceți cunoștință cu Savicki Diamonds®
Fotografie a certificatului de calitate Savicki
Fotografia diamantelor

Diamante fără conflict

Protecția mediului

Deși SAVICKI nu desfășoară activități miniere, își selectează partenerii cu mare atenție, oferind comori din interiorul pământului necesare creării de bijuterii. Suntem conștienți de faptul că mineritul este esențial pentru munca noastră, ceea ce se traduce direct în crearea de locuri de muncă și în economia în ansamblu.

Acesta este motivul pentru care am ales să lucrăm numai cu mine ale căror practici miniere sunt orientate spre minimizarea impactului negativ asupra aerului curat, apei, peisajului și biodiversității. Credem cu tărie în răspândirea direcției de recuperare a materialelor valoroase în timpul procesului de reciclare. Acest lucru va contribui la conservarea unor locuri speciale care reprezintă patrimoniul cultural și ecologic al planetei noastre.

Pasul doi

Sentimente

Scopul principal al creării și purtării bijuteriilor de logodnă sau de nuntă este de a capta sentimente trecătoare și de a le transforma într-o amintire unică. Iubirea ta este sursa de inspirație pentru munca noastră.

Cumpărarea de bijuterii este mai mult decât o puritate

Share Your Love

Sloganul Share Your Love a fost creat pentru a sărbători ceea ce este cel mai important - dragostea. Am decis să împărtășim această valoare cu tine prin crearea de bijuterii care sunt concepute pentru a transmite un mesaj extraordinar. Răspândirea dragostei este cea mai mare mândrie a noastră. Suntem onorați să facem parte din poveștile de dragoste ale miilor de clienți noștri. Alăturați-vă grupului #ShareYourLove și sărbătoriți dragostea în fiecare zi!

Faceți cunoștință cu Savicki Diamonds®
Fotografie a cuplului

Pasul trei

Îngrijire

Suntem specializați în crearea de bijuterii unice. Suntem, de asemenea, experți în servicii pentru clienți.Știm că aveți așteptări mari de la noi. Vrem să vă oferim și mai mult Descoperiți beneficiile SAVICKI CareTM

Cumpărarea de bijuterii online nu a fost niciodată ușoară

Faceți cunoștință cu Savicki Care+®

Vă stăm la dispoziție pe parcursul întregului proces de achiziție dar și dincolo de acesta. Consultanții noștri vă vor ajuta în timpul selecției bijuteriilor perfecte, la stabilirea mărimii sau vă vor răspunde la întrebări de interes, dar grija noastră nu se oprește aici. La Savicki CareTM, vă oferim un pachet de asistență și servicii după cumpărare. Faceți cunoștință cu unele dintre ele:

Retur sau schimb gratuit timp de până la 120 de zile de la cumpărare

Garanție pe viață pentru pietrele prețioase

Curățare gratuită și profesională

Ajustarea gratuită a dimensiunii

Fotografie a inelului
Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări