Primiți 25% Reducere Specială! Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
 • Transport gratuit
 • 120 de zile pentru returnare gratuită
 • Ajustarea gratuită a dimensiunii
 • SAVICKI Care+®
 • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Garanție


 1. Toate bijuteriile din aur, argint și platină, cu o valoare mai mare de , care sunt oferite în magazinul SAVICKI, sunt acoperite de o garanție peviață pentru diamante. Garanția noastră este o dovadă în plus că faceți alegerea corectă, o asigurare excelentă a valorii achiziției dumneavoastră.
 2. Garantul este %adresa_garantare%.
 3. Termenul "pe viață" se referă la perioada în care produsele descrise mai sus există în forma lor inițială, adică în forma în care au fost achiziționate de la SAVICKI. Orice modificare a formei va anula garanția.
 4. Garanția acoperă defectele diamantului sub formă de fragmentare, fractură și fuziune, numai în cazul în care diamantul se află în poziția inițială.
 5. Garanția pe viață nu acoperă situațiile legate de furtul, dispariția sau pierderea unui diamant, precum și deteriorarea intenționată a acestuia.
 6. Efectuarea oricărei lucrări asupra bijuteriilor, în special reparații, va anula garanția.
 7. În cadrul garanției, SAVICKI are dreptul să înlăture defectul prin înlocuirea diamantului.
 8. Exercitarea drepturilor de garanție nu exclude, limitează sau suspendă drepturile cumpărătorului în temeiul prevederilor privind garanția pentru defecte ale articolului vândut.
 9. Cererile de garanție se fac prin intermediul formularului disponibil la această adresă. Cererile trebuie trimise la contact@savicki.ro sau Savicki 1976 sp. z o.o., Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra, KRS 0000919419, NIP: PL9731046027.
 10. La primirea cererii, SAVICKI vă va informa dacă recunoaște garanția sau dacă este necesar să examineze bunurile. În cazul în care este necesară examinarea bunurilor, SAVICKI va trimite un curier. Costul curierului va fi suportat de SAVICKI, cu excepția cazului în care garanția se dovedește a fi nejustificată. Perioada de recunoaștere a garanției este de 14 zile.
 11. În plus, toate produsele din diamante sunt acoperite de servicii gratuite de curățare și inspecție a diamantelor, pe care clientul le poate efectua la noi ori de câte ori are nevoie.
 12. Garanția pe viașă este valabilă numai cu certificatul de calitate SAVICKI, care este inclus cu fiecare produs.
Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări