Până la 19% reducere cu codul Obțineți codul
0
Zile
:
0
Ore
:
0
Minut
:
0
Secunde
  • Transport gratuit
  • 120 de zile pentru returnare gratuită
  • Ajustarea gratuită a dimensiunii
  • SAVICKI Care+®
  • Gravare gratuită
Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

Promisiunea noastră, liniștea dumneavoastră

Fotografie a logo-ului Savicki Care

Asigurare și securitate pe viață
după achiziționarea inelului de logodnă și a verighetelor de nuntă

Singurul serviciu de acest gen care vă protejează bijuteriile de lux pentru generații întregi.

Garanția așteptărilor îndeplinite

Oferim mai mult decât vă așteptați.

Suntem specializați în crearea de bijuterii unice. Suntem, de asemenea, experți în servicii pentru clienți. Știm că aveți așteptări mari de la noi.Vrem să vă oferim și mai mult. Descoperiți toate avantajele noului standard de service pentru bijuterii SAVICKI Care+®.

Imagine a bijutierului
Imagine a bijutierului

De ce să profitați de protecția peste medie oferită de SAVICKI Care+®?

Un nou standard
de îngrijire a bijuteriilor

Atunci când alegeți serviciul SAVICKI Care+®, nu cumpărați doar certitudine și siguranță. Cumpărați accesul la singurul serviciu de acest tip de pe piața bijuteriilor care vă garantează liniștea. SAVICKI Care+® a fost creat astfel încât să vă puteți bucura de produsul dumneavoastră de lux și să vă puteți concentra pe planificarea unuia dintre cele mai importante momente din viața dumneavoastră.

De ce să profitați de protecția peste medie oferită de SAVICKI Care+®?

Beneficiile serviciului
SAVICKI Care+®.

Standard

SAVICKI Care+®

Redimensionarea mărimii
Gratuit, o singură dată
Durată pe viață nelimitată
Retur gratuit
120 zile
365 zile
Gravare gratuită
Da
DA
+ modificare gratuită a conținutului de gravare
Granția
2 ani
Durată pe viață
extinsă
Curățare
bijuterii SAVICKI
Gratuit, o dată pe an
Gratuit
nelimitat
Reparație bijuterii
Este necesară o taxă suplimentară
Gratis
Modificarea inelului
Este necesară o taxă suplimentară
Gratis
Reducere la achiziție în caz de pierdere sau furt
Fără reducere
25%

Strălucirea eternă a bijuteriilor
transferată
de la o
generație la alta.

Inelul de logodnă sau verighetele SAVICKI purtate în fiecare zi au nevoie de puțină atenție. Cu serviciul SAVICKI Care+®, le veți păstra strălucirea originală pentru totdeauna.

Fiecare produs mărci SAVICKI care părăsește atelierul nostru de bijuterii îndeplinește standarde de calitate fără precedent. Minereurile de cea mai bună calitate folosite în ele fac din inel un simbol al iubirii pentru totdeauna.

Fotografie a inelului

Acoperiri nobile
fixate pentru mulți ani de acum încolo

Suprafețele placate cu rodiu și platină își pot pierde proprietățile în timp. Optând pentru programul SAVICKI Care+®, nu trebuie să vă faceți griji în acest sens. În mod complet gratuit, vom reface stratul de acoperire de pe inelul dvs. astfel încât să vă puteți bucura de strălucirea acestuia ca în ziua în care l-ați primit.

Bijuterii pline de strălucire
pentru totdeauna?

Bijuteriile care sunt purtate frecvent - în special inelul de logodnă sau verighetele - au nevoie de îngrijire din când în când pentru a se asigura că nu își pierd frumusețea inițială. Toate bijuteriile, fără excepție, încep în cele din urmă să se murdărească, devenind din ce în ce mai puțin strălucitoare. Pentru a păstra ceea ce este mai frumos în bijuteriile dumneavoastră, veți primi din partea noastră un serviciu profesionist de curățare a bijuteriilor - complet gratuit.

Există situații asupra cărora nu ai nicio influență.
Cu toate acestea, poți evita consecințele neplăcute.

Atunci când cumpărați bijuterii în magazinul SAVICKI, nu primiți doar un produs frumos, ci și garanția celei mai înalte calități și a celei mai bune îngrijiri pentru clienți. Cu toate acestea, nu avem control asupra tuturor situațiilor de zi cu zi. Alegând SAVICKI Care+®, repararea inelului sau a verighetelor dvs. este complet gratuită.

Durată pe viață
la corectare mărimii

Un inel de logodnă sau o verighetă este o alegere pentru toată viața. Dacă, din orice motiv, decideți că dimensiunea bijuteriei dvs. ar trebui să se schimbe, puteți beneficia de un serviciu de ajustare a mărimii.

Asigurare pe viață
după cumpărare

Această garanție vă asigură că bijuteria dvs. va fi reparată în cazul în care diamantul este zdrobit, ciobit sau lovit. Aceasta vă oferă siguranța că inelul dvs. exclusivist merită prețul.

Mărire gratuită a diamantului
în inelul de logodnă SAVICKI

Dacă vi se pare că diamantul montat în inel este prea mic, puteți să-l măriți gratuit. Singurul cost pe care îl veți suporta este costul pietrei prețioase. Serviciul de montare a unui nou diamant este complet gratuit. Contactați-ne și vă vom oferi o listă de diamante disponibile care să vă satisfacă cele mai înalte așteptări. Odată ce noul diamant este montat, vă vom reîmprospăta în continuare inelul de logodnă sau verigheta pentru a le face să arate incredibil de perfect.

Schimbul gratuit al unei pietre
cu o altă piatră prețioasă

Poate că roșul intens al rubinului este prea provocator pentru tine, iar verdele smaraldului nu se potrivește cu caracterul tău. Schimbați-vă piatra prețioasă actuală cu o altă piatră prețioasă sau cu un diamant la alegere. Împliniți-vă așteptările cele mai intime.

Consultant dedicat
Disponibil 7 zile pe săptămână

Vă punem la dispoziție o echipă de profesioniști noștri care vă vor ajuta și vă vor sfătui în alegerea bijuteriilor pentru fiecare ocazie. Ei vor parcurge, de asemenea, întregul proces de reclamație sau vor schimba cu tine parametrii bijuteriilor tale.

Ofertă specială
disponibilă exclusiv pentru clienții SAVICKI

Alegând marca SAVICKI, vă alăturați, de asemenea, clubului exclusivist al clienților SAVICKI. Pentru a vă răsplăti încrederea, puteți conta pe oferte exclusive dedicate doar clienților noștri. Chiar și după prima achiziție a inelului de logodnă, vă vom oferi o reducere de 24% la verighetele dumneavoastră. Atunci când vă decideți pentru verighetele SAVICKi, vom monta gratuit un diamant de 0,01ct în verigheta de damă. Și acesta este doar începutul.

Bijuterii concepute la comandă

Proiectanții noștri sunt la dispoziția dumneavoastră. Vom proiecta bijuterii unice în funcție de ideea dumneavoastră. Avem propriul atelier de bijuterii, astfel încât putem îndeplini chiar și cele mai dificile modele.

Sfaturi privind
bijuteriile de logodnă și de nuntă

Suntem experți în segmentul de nuntă și logodnă. Ne vom ocupa de întregul proces, de la primul mesaj și până la ultimul moment, până când veți spune cuvântul magic "DA" unul altuia.

Suntem alături de dumneavoastră în momentele importante

Cauți un cadou special pentru aniversarea ta? Poate că se apropie un alt moment important, cum ar fi nașterea unui copil? Experții de la SAVICKI se vor asigura că fiecare dintre aceste momente este încununat cu bijuterii frumoase, care vor crea amintiri frumoase alături de dumneavoastră.

Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Lun - Vin 10:00 - 18:00

Trece-ți la contact Notificări și returnări