Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...
Introduceți o altă frază de căutare
Produse găsite (0): S-ar putea să vă intereseze:
Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...
Introduceți o altă frază de căutare
Produse găsite (0): S-ar putea să vă intereseze:

Promisiunea SAVICKI

O lungă tradiție

SAVICKI a fost fondată în 1976. De mai bine de 40 de ani, am fost alături de clienții noștri în cele mai importante momente ale vieții. Este un timp de neprețuit pentru noi, care aduce idei noi pentru crearea de bijuterii originale.

O lungă tradiție

Certificat de calitate și ambalaj exclusiv

Toate produsele SAVICKI au un certificat de calitate emis de compania noastră. Informații precum greutatea și puritatea și descrierea produsului sunt disponibile în certificat. Este o garanție a siguranței și a confirmării bijuteriilor de cea mai înaltă calitate

Informații detaliate


Garanție pe viață

Frumusețea este eternă și, prin urmare, merită o garanție pe viață. Marca SAVICKI oferă nu numai satisfacție, ci și siguranța celei mai bune și sigure achiziții.

Toate produsele noastre din aur, argint, platină și titan cu diamante sunt acoperite de o garanție pe viață prntru diamante. Garanția se aplică diamantelor deteriorate (sfărâmare, rupere) montate numai original.

află mai multe


Pană la 120 de zile pentru schimbarea produsului

Perfect știm că alegerea bijuteriilor pentru tine sau pentru o persoană dragă este foarte dificilă. În plus față de obligația legală (14 zile), magazinul nostru electronic extinde termenul pentru returnarea sau schimbul de bunuri neutilizate până la 120 de zile de la data cumpărării. Informații detaliate pot fi găsite aici:

Acesta este un timp perfect pentru a vă gândi dacă trebuie să schimbați mărimea sau piatra prețioasă. Mai multe informații pot fi găsite pe:

află mai multe


Transport gratuit

află mai multe

Coș (0)

Ne pare rău, dar coșul dvs. este gol ...

... ne pare rău, dar coșul Dvs. este gol.

Este timpul pentru o schimbare?

Ultima dată afișate

Ultima dată nu ați căutat nimic ...

... lista produselor vizionate este goală

Este timpul pentru o schimbare?