Produse:

Produsele pe care le căutați nu au fost găsite...

Introduceți un alt termen de căutare

Categorii:

Categoria pe care o căutați nu a fost găsită...

Introduceți un alt termen de căutare

SAVICKI 5C

  • Diamond

    ct

Schema de certificare a Procesului Kimberley

La 5 noiembrie 2002, în Elveția - 36 de țări și Comunitatea Europeană au început oficial lupta împotriva comerțului cu diamante din zonele de conflict, adoptând o declarație numită „Declarația de la Interlaken”.

Astfel, participanții s-au angajat să respecte documentul "Kimberley Process Certification Scheme", care reglementează sistemul de certificare pentru comerțul cu diamante brute.

Fiecare bijuterie cu diamante este însoțită de un card Conflict-Free care confirmă că diamantele folosite la fabricarea ei provin din surse legitime.

Origine certificată

Furnizori dovediți

Lucrăm numai cu furnizori pe care i-am selectat cu atenție. Partenerii noștri sunt doar cei mai buni furnizori de pe piață.

Bijuterii unice

Produsele de bijuterie SAVICKI sunt decorate numai cu diamante din surse legitime.

Garanția legalității

Partenerii noștri sunt companii special selectate cu grijă din toți furnizorii disponibili pe piață.

Cunoștințele vaste de gemologie le permit experților noștri să analizeze atent fiecare piatră prețioasă și să le selecteze doar pe cele care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate. Diamantele de proveniență legală au propriile certificate de autenticitate - care confirmă parametrii și originea lor. Regula de lucru 5C a SAVICKI este de a se asigura că tăietura, claritatea, culoarea, greutatea și calitatea fiecărui diamant sunt cât mai aproape de perfecțiune.

Înlocuirea totală a diamantului

Garanția noastră acoperă defectele diamantelor sub formă de fragmentare, fractură și fuziune, numai în cazul în care diamantul se află în poziția inițială.

Reparare gratuită

În caz de deteriorare a diamantului, bijutierii noștri vor evalua și repara gratuit daunele aduse diamantului.

Serviciu de curățare nelimitat

Bijuteriile excepționale necesită un tratament excepțional. Bijutierii noștri vor reda strălucirea bijuteriilor dvs. în timpul unui proces de curățare în 5 pași.

Standard Garanția SAVICKI
Înlocuirea totală a diamantului
Serviciu de curățare nelimitat
Reparații gratuite
Timpul realizării
Garanție pe viață
Certificat de calitate

Garanție pe viață

Diamantele sunt un binecunoscut simbol al eternității. Pentru a dovedi că diamantele SAVICKI sunt alese cu cea mai mare grijă, iar calitatea lor este la fel de incontestabilă, oferim o garanție pe viață pentru bijuteriile cu diamante.

Garanția pe viață SAVICKI acoperă toate bijuteriile cu diamante cu o valoare mai mare de 1000 LEI. Puteți folosi garanția în cazul în care un diamant se ciobește, se sparge sau se pierde, însă acesta trebuie să fie în poziția sa originală.

Garanția pe viață pentru diamante nu face decât să dovedească faptul că pietrele prețioase folosite pentru produsele de bijuterie SAVICKI sunt de o calitate excepțională.

Unic în toate privințele

Infailibilitate, puritate, perfecțiune - aceste trei cuvinte descriu perfect diamantele pe care le veți găsi în inelele de logodnă SAVICKI. Frumusețe pură, cristalină, reflectând lumina prin interiorul său armonios. Fiecare diamant folosit în atelierul de bijuterii SAVICKI, este o piatră prețioasă care a fost supusă unor multiple controale de calitate. Clienții noștri primesc de la noi doar ce e mai bun. Cu regulile 5C, o garanție perpetuă și certificate de autenticitate, puteți fi siguri că persoana iubită va primi doar ce este mai bun.

Vezi toate inelele cu diamante
Categorii

Suntem la dispoziția dumneavoastră

luni - vineri 8:00 - 22:00

Trece-ți la contact
SAVICKI © 2023

v1.39.63